Stasa stojanovic

Staša Stojanović Selfi poslanica nagrađena za performans

Srbija je, nakon gotovo četiri meseca od izbora dobila 13. saziv Narodne skupštine, a mandati 250 poslanika potvrđeni su u ponedeljak. Među njima se, sa svojim Instagram performansom našla Staša Stojanović, poslanica SNS-a iz Novog Sada, koja je već svoj prvi radni dan u Skupštini obeležila selfijem, koji je izazvao pažnju javnosti.

Stasa stojanovic video

PazarŠabacJagodinaZaječarKikindaMajdanpekPočetna» Ljudi» Staša Stojanović: Selfi poslanica nagrađena za performansLJUDILičnost DanasStaša Stojanović: Selfi poslanica nagrađena za performans. Selfi poslanica nagrađena za performans 1Foto Screenshot Instagram stasaSrbija je, nakon gotovo četiri meseca od izbora dobila.

Ovako je poslanica Staša Stojanović izgledala

saziv Narodne skupštine, a mandati 250 poslanika potvrđeni su u ponedeljak. Među njima se, sa svojim Instagram performansom našla Staša Stojanović, poslanica SNS-a iz Novog Sada, koja je već svoj prvi radni dan u Skupštini obeležila selfijem, koji je izazvao pažnju javnosti.„Vidim tema sam, a tek je dan’ Spremala sam se za sve ovo godinama, ko misli da sam ovde gde jesam tek tako, grdno se vara. Živim za to da Srbija bude još bolje i lepše mesto za život, živim za to da nam ljudi budu zadovoljni.

Stasa stojanovic film explain

I da, boriću se najbolje i najsrčanije“, pohvalila se novopečena narodna poslanica na Twitteru iznad fotografije sa crvenog tepiha ispred ulaza u zgradu Narodne skupštine. Ona je, prema nezvaničnim saznanjima, zaposlena u Elektrovojvodini.Međutim, ovo neobično ponašanje master inženjerke investicionog menadžmenta, rođene 1991.

godine, nije ništa novo. Ona je poručila na Instagramu da je od ponedeljka postala „najbolja verzija sebe“ i da će „nastaviti da se poredi samo sa sobom“, jer je put kojim je prošla i školu koju je stekla i svakodnevni život koji živi veruje da je „vredan ne samo ovoga već i svega što zna i što je čeka u budućnosti“.

Ovako je poslanica Staša Stojanović izgledala pre plastičnih operacija

A od škole je, osim master diplome, dobila i diplomu akademije mladih lidera SNS-a, te je u tom maniru, ostala u javnosti upamćena po nekoliko skandala, ali i njenim aktivnim pisanjem na društvenoj mreži Twitter, vrlo često u čast predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je, kako je sama naglasila „njen uzor“. Watch full video👇👇

Stasa stojanovic video
-Advertisement-
Previous articlewoo lotti death viral video twitter | woo lotti death leaked video
Next articleSilvio Berlusconi – Silvio Berlusconi Video – Silvio Berlusconi twitter video

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here